

STRUDLE FRANCUSKIE
Chrupiące ciasto francuskie i bogate nadzienia – słodkie i wytrawne. Klasyka elegancji i subtelności.
Mexicana
Masa: 230g
Skład:
-
ciasto francuskie
-
mięso wieprzowe mielone
-
kukurydza
-
fasola
-
cebula
-
czosnek
-
sos meksykański
-
przyprawy
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +8°
Może zawierać alergeny: gluten
Wartość energetyczna w 100g: 2343 kJ / 560 kcal, Tłuszcz: 38 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g, Węglowodany: 45 g, w tym cukry: 5 g, Białko: 14 g, Sól: 1,8 g.


Kapusta z grzybami
Masa: 230g
Skład:
-
ciasto francuskie
-
kapusta kiszona
-
grzyby
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +8°
Może zawierać alergeny: gluten
Wartość energetyczna w 100g: 2343 kJ / 560 kcal, Tłuszcz: 38 g, Kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g, Węglowodany: 45 g, Cukry: 5 g, Białko: 14 g, Sól: 1,8 g.
Kurczak, pieczarki i ser żółty
Masa: 230g
Skład:
-
ciasto francuskie
-
pierś z kurczaka
-
pieczarki
-
ser żółty
-
przyprawy
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +8°
Może zawierać alergeny: gluten
Wartość energetyczna w 100g: 2448 kJ / 585 kcal, Tłuszcz: 36,25 g, Kwasy tłuszczowe nasycone: 19,8 g, Węglowodany: 34,2 g, Cukry: 2,3 g, Białko: 30 g, Sól: 1,31 g.

























