top of page


KISZONKI
Naturalnie kiszone warzywa – pełne probiotyków, zdrowia i tradycji. Idealne do każdego posiłku.
Góralska kapusta kiszona
Masa: 1000g (700g po odsączeniu)
Termin do spożycia: 30 dni
Warunki przechowywania: od 0° do +10°
Wartość energetyczna w 100g: 160,8 kJ / 37,8kcal Tłuszcz:0,01 g ; w tym kwasy nasycone: 0,01 g; Węglowodany:8,7 g w tym cukry: 0,5 g: Białko:0,8g; Sól:1,43g


Góralskie ogórki kiszone
Masa: 1000g (500g po odsączeniu)
Termin do spożycia: 30 dni
Warunki przechowywania: od 0° do +10°
Wartość energetyczna w 100g: 63 kJ / 15 kcal Tłuszcz:0,1 g ; w tym kwasy nasycone: 0 g; Węglowodany:2 g w tym cukry: 1,6 g: Białko:1,2g; Sól:0,56g
bottom of page
























