top of page


KANAPKI PRL
Kanapki PRL to nasz hołd dla czasów, w których proste składniki potrafiły wyczarować prawdziwą ucztę. Z sentymentem wracamy do smaków wakacji nad Bałtykiem, rodzinnych imienin i biwaków pod gwiazdami. Każda kanapka to opowieść – podana z przymrużeniem oka, ale przygotowana z największą dbałością o smak i jakość.
Bułka Babci Zosi
Masa:230g
Składniki:
-
bułka pszenna jasna
-
kotlet wieprzowy (łopatka, schab, jajko, bułka tarta, mleko, przyprawy)
-
majonez
-
ketchup
-
ogórek konserwowy
Termin do spożycia: 4 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +8°
Może zawierać alergeny: gluten, seler, gorczyca
Wartości odżywcze dla 100g: 1035 kJ / 247 kcal, Tłuszcz: 14,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g, Węglowodany: 18,6 g, w tym cukry: 3,2 g, Białko: 10,1 g, Sól: 1,5 g.

bottom of page
























