

KAJZERKI
Kanapki oparte na chrupiącym, złocistym pieczywie, które kryje w sobie proste i dobrze znane smaki. To klasyka, która nigdy się nie nudzi – pożywna, sycąca i zawsze w świetnej cenie. Idealne rozwiązanie dla wszystkich, którzy potrzebują szybkiej przekąski w ciągu dnia, a jednocześnie cenią tradycyjny smak i sprawdzone połączenia składników.
Polska z szynką
Masa: 100 g
Skład:
-
bułka pszenna
-
szynka konserwowa
-
ogórek
-
papryka
-
ketchup
-
majonez
-
musztarda
-
przyprawy
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +6°
Może zawierać alergeny: gluten, jaja
Wartość energetyczna w 100 g: 1075 kJ / 257 kcal, Tłuszcz: 11,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g, Węglowodany: 27,3 g, w tym cukry: 3,9 g, Białko: 10,1 g, Sól: 1,4 g


Wiosenna
Masa: 100 g
Skład:
-
bułka pszenna
-
ser żółty
-
ogórek
-
pomidor
-
jajko na twardo
-
ketchup
-
majonez z musztardą
-
przyprawy
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +6°
Może zawierać alergeny: gluten, jaja, mleko, gorczyca
Wartość energetyczna w 100 g: 1085 kJ / 260 kcal, Tłuszcz: 12,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g, Węglowodany: 27,0 g, w tym cukry: 4,0 g, Białko: 9,4 g
Kurczak
Masa: 100 g
Skład:
-
bułka pszenna kajzerka
-
kotlet drobiowy
-
ogórek konserwowy
-
papryka czerwona świeża
-
ketchup
-
majonez z musztardą
-
przyprawy
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +6°
Może zawierać alergeny: gluten, jaja, gorczyca
Wartość energetyczna w 100 g: 1085 kJ / 260 kcal, Tłuszcz: 12,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g, Węglowodany: 27,0 g, w tym cukry: 4,0 g, Białko: 9,4 g, Sól: 1,2 g


Kebab drobiowy
Masa: 100 g
Skład:
-
bułka pszenna kajzerka
-
nadzienie z mięsa z kurczaka
-
sos gyros
-
ogórek zielony
Termin do spożycia: 5 dni
Warunki przechowywania: od +2° do +6°
Może zawierać alergeny: gluten, jaja, mleko, gorczyca
Wartość energetyczna w 100 g: 815,2 kJ / 194,8 kcal, Tłuszcz: 6,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g, Węglowodany: 23,1 g, w tym cukry: 2,2 g, Białko: 11,3 g, Sól: 1,3 g
























